Domain kereső

Milyen domain nevet keresünk?

Domain árak

.hu átregisztráció 1.000 Ft | .hu hosszabbítás a 2. évtől 1.800 Ft | A nemzetközi domain név átkérése ingyenes, de a domaint kötelező 1 évvel meghosszabbítani. | A nemzetközi domain név fenntartása megegyezik a domain regisztrációs díjával.


Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Az ajánlat 2016. január 01-től a visszavonásig érvényes. A Webhely.Net az előzetes bejelentés nélküli árváltoztatás jogát fenntartja.

Domain bejegyzés pár óra alatt

Abban az esetben ha nem találja a fenti táblázatban az Ön által regisztrálni kívánt végződést, legyen kedves e-mailt küldeni a domain@webhely.net címre és munkatársunk azonnal tájékoztatja Önt a kérdéses domainről. Minden domain névhez DNS szolgáltatást biztosítunk. Egyéb DNS-hez kapcsolodó opcionális szolgáltatások: CloudFlare, CDN, failover DNS és monitoring, anycast hálózat, geo routing, dnssec.

Domain regisztrációs szabályzat

Az Internet Szolgáltatók Tanácsa megalkotta az új regisztrációs szabályzatot, amelynek ismerete elengedhetetlen, ha Ön domain nevet kíván bejegyeztetni. Kérjük, hogy a regisztráció előtt ellenőrizze a fenti címen, hogy az Ön által igénylendő domain név még szabad-e.